top of page

Castelló es  va convertir  al centre de les relacions empresarials i professionals entre Espanya i el Japó com a seu del Congrés Internacional Espanya ·  Europa · Japó , que va acollir  el Planetari els dies 21 i 22 de novembre del 2019.

CONGRÉS INTERNACIONAL

ESPANYA · EUROPA · JAPÓ

Projecte global

Projecte per al Congrés Internacional Espanya Europa Japó, on s'ha desenvolupat la imatge corporativa de l'esdeveniment i les diferents aplicacions.

Entre les diferents aplicacions podem destacar el disseny de la pàgina web que a través d'ella es van emetre totes les conferències en directe de manera en línia a través del canal de Youtube.

mockup 4

PAPERERIA

Carpetes, fliers, certificats d'assistència... Éstes són algunes de les aplicacions en paper que es van fer per al Congrés Espanya- Europa - Japó. Un disseny que juga amb el positiu i negatiu del color, ajudant-se del seu imaginotip com a principal protagonista. 

logo
logo

​PÀGINA WEB

Per poder fer arribar tota la informació de manera global i aconseguir que la gent s'inscrivís a l'esdeveniment, es va dissenyar una pàgina web. A través d'aquesta pàgina podeu consultar informació sobre els exponents i consultar l'agenda d'actes que havia preparat per a aquells dies.

Podeu accedir a la web a través de:

www.congresoeej.com

logo
mockup 1

VERSIÓ

MÒBIL

Perquè la web fos molt més accessible  sha dissenyat la versió mòbil adaptant tota la informació que conté la pàgina aquest format.

ALTRES APLICACIONS

A més de tot el que vos hem anat ensenyant, es van dissenyar altres moltes aplicacions, com rollups i lanyards o banners publicitaris que es van publicar en les diferents pàgines web dels patrocinadors dels esdeveniments

mockup 2
mockup 3
bottom of page