DISSENY GRÀFIC

iconos_decoración.png

La qualitat en la comunicació és una peça de l'èxit en la seua empresa, ja siga pública o privada. Volem projectar i reforçar les seues comunicacions visuals, reforçant l'essència dels seus missatges. El nostre equip de dissenyadors t'ajudarà a comunicar gràficament les seues idees, serveis i valors de la seua empresa o institució de la forma més efectiva, als seus clients potencials.

Som especialistes en disseny gràfic publicitari, papereria corporativa, il·lustració, fullets, projectes gràfics, disseny d'envase, cartells, senyalètica i l'anomenat disseny multimedia, entre d'altres.

IDENTITAT CORPORATIVA

IDENTITAT CORPORATIVA

Amb la identitat corporativa reflectim la personalitat de la teua institució o empresa. L'elecció de tipografies, colors, signes gràfics i possibilitat de composició no és casual. Al contrari, està pensada perquè d'un colp de vista es perceba el seu caràcter distintiu i diferenciador.

La manifestació física de la marca i el seu procés de concepció requereix d'un exhaustiu estudi dels símbols, valors, noms, destinataris i posicionament. Éste es transmet en el manual que entreguem als nostres clients, que defineix el logotip, papereria, grafismes... 

EDITORIAL

Les teues publicacions amb el millor paper, ben estructurades, atractives i en el format que vulgues: digital o convencional. Ens apliquem en maquetar publicacions de tota classe, com revistes o llibres, en distints formats i papers. Podem fer col·leccions i publicar els teus llibres, fullets, premis, concursos, informes, articles o llibre-cds, amb el acabat més adecuat, ja que disposem de sistemes d'impressió off-set i digital. Com a editorial, hem publicat tant llibres culturals, temàtics i publicacions destinades per a xiquets, amb il·lustracions originals 

IL·LUSTRACIÓ

De vegades és interessant comunicar mitjançant la il·lustració per oferir un tipus de comunicació gràfica que ajude a fer entendre millor el projecte, o d'una forma més divertida o suggerent. Per a això podem comptar amb diversos tipus d'il·lustració que ens proporcionen estes característiques que el projecte requereix. 

WEB

La xarxa és una finestra al món, on totes les empreses i institucions es poden trobar. Creem portals estàtics i dinàmics, botigues on-line, dissenyem campanyes, webs d'esdeveniments... Una bona pàgina és una eina molt poderosa per augmentar les vendes. Creem pàgines web amigables i senzilles per a l'usuari i li deixem trobar el que busca. Portals on podran editar tant el contingut de text com les imatges, gràcies a gestors de continguts. Deixa en les nostres mans la gestió dels teus dominis i hosting 

DISSENY INDUSTRIAL

El teu producte amb una imatge que el farà destacar de la resta, cridant poderosament l'atenció del consumidor. Som capaços de desenvolupar els nous productes que transgredeixen la seua imatge i funcionalitat habitual prevista per a convertir-se en sorprenents elements amb característiques inesperades. Contem en el nostre equip amb Enginyers en Disseny Industrial, que poden donar solucions al disseny d'envasos, embalatges o productes innovador de qualsevol manera, barrejant estètica i funcionalitat a parts iguals, per poder millorar el dia a dia dels usuaris 

FOTOGRAFIA

Moltes voltes, una imatge val més que mil paraules. Tindre les millors fotografies del teu negoci, producte o servei t'ajudarà a aconseguir els teus objectius. Comptem amb fotògrafs professionals amb gran experiència, especialitzats en reportatges corporatius, gastronòmics, producte, social, esdeveniments, productes turístics... Pots veure molts d'estos reportatges en diferents projectes realitzats. 

XARXES SOCIALS

La comunicació amb els teus clients i consumidors potencials del teu negoci és fonamental avui en dia. La societat està en les xarxes socials i és fonamental que el nostre negoci també estiga ací, en contacte amb una comunitat d'usuaris. La nostra gestió en xarxes socials ens ha dut a obtenir reconeixements com el Premi Turisme 2015 a la millor campanya de Comunicació de la Comunitat Valenciana per "Morella, el pueblo bello y bueno" de Ferrero Rocher o hem sigut escollits per l'Invattur com un exemple de bona gestió en xarxes socials pel treball realitzat en 2017 i 2018 en "Els Ports és Autèntic"