top of page

DISSENY GRÀFIC

icono

La qualitat en la comunicació és una peça de l'èxit en la seua empresa, ja siga pública o privada. Volem projectar i reforçar les seues comunicacions visuals, reforçant l'essència dels seus missatges. El nostre equip de dissenyadors t'ajudarà a comunicar gràficament les seues idees, serveis i valors de la seua empresa o institució de la forma més efectiva, als seus clients potencials.

Som especialistes en disseny gràfic publicitari, papereria corporativa, il·lustració, fullets, projectes gràfics, disseny d'envase, cartells, senyalètica i l'anomenat disseny multimedia, entre d'altres.

IDENTITAT CORPORATIVA

IDENTITAT CORPORATIVA

Amb la identitat corporativa reflectim la personalitat de la teua institució o empresa. L'elecció de tipografies, colors, signes gràfics i possibilitat de composició no és casual. Al contrari, està pensada perquè d'un colp de vista es perceba el seu caràcter distintiu i diferenciador.

La manifestació física de la marca i el seu procés de concepció requereix d'un exhaustiu estudi dels símbols, valors, noms, destinataris i posicionament. Éste es transmet en el manual que entreguem als nostres clients, que defineix el logotip, papereria, grafismes... 

EDITORIAL

Les teues publicacions amb el millor paper, ben estructurades, atractives i en el format que vulgues: digital o convencional. Ens apliquem en maquetar publicacions de tota classe, com revistes o llibres, en distints formats i papers. Podem fer col·leccions i publicar els teus llibres, fullets, premis, concursos, informes, articles o llibre-cds, amb el acabat més adecuat, ja que disposem de sistemes d'impressió off-set i digital. Com a editorial, hem publicat tant llibres culturals, temàtics i publicacions destinades per a xiquets, amb il·lustracions originals 

IL·LUSTRACIÓ

De vegades és interessant comunicar mitjançant la il·lustració per oferir un tipus de comunicació gràfica que ajude a fer entendre millor el projecte, o d'una forma més divertida o suggerent. Per a això podem comptar amb diversos tipus d'il·lustració que ens proporcionen estes característiques que el projecte requereix.