top of page
arc_estudi_turismo_rural_morella_01.jpg
Turisme Rural Morella

Projecte global

Turisme Rural Morella és una empresa familiar que gestiona 5 cases i 2 apartaments. Hem realitzat múltiples projectes, com ara el disseny d'imatge corporativa i la decoració. La nostra decoració, com el nostre disseny, intenta utilitzar l'essència de l'entorn per construir espais únics amb segell propi. L'apartament Font Catxa està construït amb fusta de serradora de Vilafranca, una fotografia gegant de Morella de 8x3 metres i un mosaic trenat amb espart d'espardenyes de la Mata. Disseny Km 0.

A la Caseta situada a pocs quilòmetres de Morella hem il·lustrat diferents racons de Morella per presidir cadascuna de les habitacions de les tres cases rurals, els Torneros, els Teixidors i els Llauradors.  

Pots descobrir-les i reservar les teves vacances a la web que hem creat per als clients.
 

arc_estudi_turismo_rural_morella_logo.pn
arc_estudi_turismo_rural_morella_logo_ca
arc_estudi_turismo_rural_morella_logo_ca
arc_estudi_turismo_rural_morella_Casa Els Torneros_04.jpg
arc_estudi_turismo_rural_morella_ilustracion.jpg

IL·LUSTRACIÓ

A Turisme Rural Morella han apostat per renovar les cases rurals, amb un estil desenfadat en què la il·lustració té un paper protagonista. Il·lustracions expressives en què es juga amb els traços i una gamma de colors cuidada, que també s'aplica als elements de decoració de les diferents habitacions. 

bottom of page