top of page
EL PORTS

Projecte global

Creació de la marca i la imatge corporativa de "Els Ports és Autèntic", per a la Mancomunitat Comarcal Els Ports. Marca composta per una P en forma de muntanya, que es crea gràcies a la unió de triangles. La marca es descompon creant sub-marques per als diferents productes turístics de la comarca dels Ports. A més, als Ports també vam crear la central de reserves www.elsports.es, vam gestionar les xarxes socials i la comunicació a 2017 i 2018 i vam fer diferents materials promocionals, com mapes, fullets o una topoguia, entre molts d'altres. 

mockup

MAPA

Mapa turístic de la comarca d'Els Ports, amb totes les comunicacions i serveis a la cara principal i una descripció dels municipis de la Mancomunitat Comarcal Els Ports a la cara posterior. 

WEB

Central de reserves on es troba tota la informació turística de la comarca i on es poden reservar hotels, restaurants i activitats, de forma que pots configurar-te les teues vacances ideals.

VIDEO

La campanya "Deixa d'Imaginar-t'ho" tenia com a objectiu promocionar la nova central de reserves. Amb estos vídeos, es pretenia mostrar Els Ports com  un lloc d'evasió i reconfortant, on s'olviden els problemes derivats del dia a dia. 

bottom of page