top of page
producto
producto
producto
FORMATGES DE CATI

Etiquetes, web, panells, cartelleria, publicitat, etc

La Fonda és un restaurant ubicat a Morella, on hem realitzat diversos treballs, les cartes, portal web, targetes, rètols, la decoració de l'establiment i la terrassa, fotografies corporatives... 

LOGO
arc_estudi_quesos_cati_web_tienda.jpg

WEB / BOTIGA

Web i botiga virtual, per conèixer més sobre Formatges de Catí, informació per conèixer la formatgeria, els seus productes i la venda d'aquests a la botiga online.

arc_estudi_quesos_cati_cartel_variedades.jpg

CARTELLERIA

A Formatges de Catí s'han realitzat diversos estils de cartell, tant en formats (petit i gran format) com en contingut (des d'un sol producte a una selecció variada)

producto

ETIQUETES

S'ha dissenyat una gamma d'etiquetes, segons el tipus de llet, és una tonalitat que representa, tons vermells per a llet de cabra o grocs per als elaborats amb llet d'ovella. En el cas dels formatges ecològics seran tots verds els predominants i pel formatge fresc la gamma és de blaus. Destacant la importància de l'ús del color per reconèixer el tipus de producte, una manera molt visual i ràpida d'identificar el producte.

FORMATS D'ETIQUETES

També cal destacar els tipus de format d'etiqueta una en forma de banda que envolta el formatge i l'altra circular amb adhesiu, que va sobre el formatge.

TIPUS DE FORMATGE

LOGO

INFORMACIÓ

DEL PRODUCTE

producto

RECONEIXEMENTS

TIPUS DE LLET

CERTIFICATS

DIRECCIÓ

WEB I TELÈFON

etiquetas_quesos-cati_montaje.jpg
producto

Catàleg amb les varietats de formatge i una breu descripció de les característiques.

FULLET

producto

FOTOGRAFIES

Reportatge fotogràfic en què es mostra el procés de fabricació, fotografiant cadascun dels passos més significatius per a l'elaboració, maduració i presentació dels formatges.

bottom of page