top of page

"Sigues lliure"

El 18 de novembre en El Menador de Castelló, es van presentar els actes commemoratius del 25 de novembre, Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona.

Enguany el Ajuntament de Castelló de la Plana ens ha concedit l'oportunitat de dissenyar la instal·lació commemorativa que es donarà a cap en el Passadís dels Arts el 25 de novembre a les dotze del migdia. També prendran part una trentena d'entitats que treballaran conjuntament amb nosaltres en la instal·lació.


El nostre estudi també s'ha encarregat del disseny del cartell, que amb el lema "segueixes lliure!!" fa un crit a la llibertat de les dones.
Instal·lació reivindicativa del Dia Internacional d'Eliminació de Violència contra la Dona gràcies al Ajuntament de Castelló.


El dijous 25 de novembre vam estar treballant en una instal·lació reivindicativa del Dia Internacional d'Eliminació de Violència contra la Dona gràcies al Ajuntament de Castelló

Sota el lema "Segueixes lliure" la instal·lació consta de 120 siluetes de dones que surten d'una gàbia els barrots de la qual contenien històries relacionades amb el maltractament a la dona.

Totes aquestes siluetes desfilen pel Passeig Ribalta on també podem llegir experiències i crits reivindicatius. En la moqueta podem veure les petjades i llegir els noms dels nens i dones assassinades durant el 2021 a causa de la violència de gènere.
0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page